top of page

Den övre ligan

Den övre liga är där de bästa lagen från varje zon gör upp om det ultimata priset. Här ställs alltså varje zons första representant emot varandra tills en efter en slås ut av det vinnande laget.

Hur annordnas spelen?
Hur läggs spelen upp ?

Efter de regionala spelen kommer vi att göra en ny speltabell där det kvarstående lagen slumpmässigt ställs inför varandra.  Dessa spel fungerar precis som de reginala men med en aning högre insats. Nu möter du ett lag som antagligen redan slått ut ett flertal lag innan er.

Varje spel vi annordnar kommer att få samma spelschema som sin motståndare. Detta schema består av 4 olika speltyper som ska genomföras under dagen samt en poäng lista och rapportblad. I detta rapportblad ska varje lag fylla i sin progression och anmäla tillbaka till oss. Rapporten ska underskrivas av bägge lagen med var sitt lags underskrifter och nyckel kod.

Regelbok och moral

Innan varje spel får varsin lagledare en uppgift att introducera våra spelregler för sina medlemmar. Dessa regler är relativt enkla och förtjänar att följas . Mer om våra regler hittar du här.

Avgifter

Vid en laganmälan kommer varje lag att debiteras med en avgift på 200 svenska kronor som är en engångs avgift. Alla andra spelmöjligheter som vi annordnar om ert lag tar sig vidare är gratis.

Om ert lag blir utslagna ur ligan direkt eller i sista spelet så är förlusten inte dyrare än 200 sek.

TRUE CHAMPIONS ARE TEAM PLAYERS.

Vilken region tillhör vårt lag?

Vi har delat upp Sverige i olika zoner och döpt dom till en bostavskombination.

Exempel: Kommer ditt lag från Stockholm så har ert lag zon kod: AB.

 

Klicka på bilen till höger för att se ditt lags zon kod.--->

​

bottom of page